בדיקת Cmv

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/11/2014 | 23:48 | מאת: אני

היי פרופ, שבוע 25 3 עם תאומים. מחזור אחרון: 24/5/15 איני מחוסנת ל cmv ולכן ביצעתי 3 פעמים את הבדיקה: בתאריך 20/7/14 בתאריך 23/9/14 בתאריך 13/11/14 ברוך ה כל הבדיקות תקינות ושליליות. כמה בדיקות מומלץ עוד לעשות? האם הדבקה בשבועות כאלה בהמשך חלילה מסוכנת? אודה לתשובתך המקצועית, תודה!! בתאריך

מניחים שהדבקה ב- CMV בשליש השלישי להיריון, הרבה פחות מסוכנת. ההמלצה של משרד הבריאות היא להימנע מביצוע הבדיקה אם אין מחלת חם וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית