תחילת טיפול ופרוגסטרון 17.5

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/11/2014 | 21:32 | מאת: מיואשת

שלום, אני בסבב שני של IVF, כאשר בראשון יצאו 3 ביציות לא תקינות אך טיפול עצמו היה מוצלח מבחינת שיויי הורמונים והתפתחות זקיקים... אני עם אנדומטריוזיס לאחר ניתוח, אחרי שלוש שבועות מטיפול הראשון התחלתי סבב שני, לפני תחילת הזריקות אסטרדיול היה 600 וםרוגסטרון היה 3.5 ועובי רירית 3.7, הזרקתי ביום הראשון מנה של דקה' ומיום השני הזרקתי דקה ו 450 מונופור.. ביום החמישי עשיתי בדיקה ויצא אסטרדיול 330 ופרוגסטרון 17.5!!!! גם באולטרסאונד הטכנאית ראתה משהו לא ברור אך לא אמרה לי דבר...בדקה אותי שלוש פעמים וגם חיצונית...מחר יש לי שוב בדיקה..האם יש סיכוי שאצרתך להפסיק את הטיפול? למה זה יכול לקרות? מה הטיפול איך ניתן להמשיך?

נראה שהחל ביוץ, כך שתצטרכי להפסיק את הטיפול. הרופאים יצטרכו להתאים לך פרוטוקול תרופתי אחר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית