שלום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/11/2014 | 13:52 | מאת: א

שלום עשיתי צילום רחם התשובות היו רחם מבנה תקין מילוי הומוגני של חלל הרחם מימין מעבר ופיזור תקינים משמאל מודגמת התרחבות חצוצרתית דיסטלית בוצעה הזרקה סלקטיבית לצד זה חומר הניגוד עובר את החצוצרה ומתנרתק בסמוך אליה כנראה בין הדבקויות. מה זה אומר ? האם יש סיכוי להרות מצד שמאל או שזה חסום? עשיתי לפרו להסרת ציסה בצד שמאל ציסטה שישבה על החצוצרה ולחצה אותה מבחוץ האם זה היה מיותר או שזה עזר ? אני ממש מבולבלת.

התוצאה לא חד משמעית, אך מעלה את החשד שהניתוח דווקא יצר הידבקויות סביב החצוצרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית