שלום פרו' זיידמן-

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/11/2014 | 08:36 | מאת: טלי

אני בת 26 אובחנתי לפני כ-שנה וחצי באנדו' ואדנו'עשיתי ניתוח והייתי בהריון -והפלתי (בשבוע 12)אח"כ קיבלתי זריקת לוקרין שהשפיעה לחצי שנה.ו-אני מנסה להרות כבר במשך חצי שנה עם הזרעות. בינתיים עשיתי רק שתי הזרעות כי לא הצלחתי להגיע לביוץ תקין. בינתיים-אני סובלת מאד!מכאבים בייחסים -בבטן באגן.כאבי מחזור איומים עד כמעט תחושה של להתעלף וכאב ביציאות. באיזה שלב ממליצים לעשות ניתוח או להמשיך בנסיון להרות?

זו שאלה מורכבת מאד, ניתוח יכול להקל על הכאב, אבל גם לפגוע ברקמה השחלתית. מעבר להפריה יאפשר שילוב של לוקרין עם הגדלת הסיכוי להיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית