לא מצליחה להיקלט להריון...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2014 | 17:17 | מאת: מורן

ערב טוב אני בת 28 עם ילד בן שנה וארבע, לאחר ניתוח קיסרי מתוכנן עקב אגן צר. מעל חצי שנה אנחנו מנסים ולא מצליחים להיכנס להריון, המחזור שלי סדיר 27/28 לכל חודש. אני ללא אמצעי מניעה כבר מעל שנתיים. חשוב לי ציין כי אנו מקיימים יחסים לפני אחרי במקביל ללא שום בעיה וגם בדיקות ביוץ ניסינו שזה לא הכי צלח, רופאת הנשים שלי מסרה שאני צריכה לחכות לפחות עוד שנה, בכדי לעשות צילום רחם. אשמח לייעוץ ניסיונך הרב ...

חצי שנה זה באמת לא הרבה זמן ונדיר שיהיה צורך לאחר ניתוח קיסרי.

29/10/2014 | 06:39 | מאת: מורן

אז מהן הסיבות שבכל זאת לא נקלטים? אולי הביוץ הוא רחוק יותר מ 13,14,15 יום אחרי תחילת המחזור? ? אולי כדאי לשלוח את הבעל לספירת זרע?? יכול להיות מצב כזה שעישון כמו גראס רפואי יכול להשפיע על הזרע שלו??

עישון יכול להשפיע על הזרע, אז אולי באמת כדאי לשלוח את הבעל לספירת זרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית