ביוץ חלש לאחר אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2014 | 14:15 | מאת: נמצאת במהלך טיפול

שלום, אודה לכם על תשובתכם... אני בתהליך טיפול (טיפול שני) פוריות ... בטיפול הראשון ניתן לי גונאל בלבד עם מינון נמוך יחסית שהניב תוצאה של 4 זקיקים ועם מתן אוביטרל 250 36 שעות לפני שאיבה הניב תוצאה של ביצית אחת בשלה מתוך 4 זקיקים.... בטיפול השני הוגבר מינון ההורמונים בשילוב דקפפטיל וגונאל וזה הניב תוצאה של 7 זקיקים בכל שחלה... 36 שעות לפני ביוץ ניתן לי שוב אותו המינון של אוביטרל וזה הניב תוצאה של שוב ביצית אחת שנשאבה שגם אותה לא הצליחו להפרות... האם אפשר היה לתת מינון גבוה של אוביטרל או תחליף חזק יותר שהיה מניב תוצאות יותר גבוהות..? ממש מרגישה שהטיפול הזה הוא החמצה בעיקר כי אפשר היה להשיג תוצאות טובות יותר... האם הגיוני שבטיפול הראשון האוביטרל לא עזר על כמות קטנה של זקיקים ובטיפול השני אני מקבלת את אותו המינון על 14 זקיקים..? מתוסכלת נורא ... תודה על היענותכם

לאוביטרל אין השפעה רבה על מספר הביציות שמושגות במחזור טיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית