הכנה לקראת החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2014 | 17:05 | מאת: מודאגת

שלום, אני מתחילה סיבוב שני של החזרת עוברים מוקפאים, ביום ראשון האחרון קבלתי וסת + דקפפטיל ארוך והרופא אמר לי לשוב רק ביום ראשון (מחרתיים) כדי לבדוק שהדקפפטיל לא דרם לציסטות ואמר שיתן לי פרוגינובה ביום ראשון אם הכל בסדר. שאלתי היא: פעם שעברה התחלתי עם הכדורים ביום 3 למחזור - האם הרופא שיבש לי את ההחזרה זו? האם עצם העובדה שחיכיתי שבוע יכול לגרום לביטול ההחזרה החודש?

מאחר וקיבלת דקאפפטיל ארוך, הרי שלמועד תחילת הטיפול אין משמעות רבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית