תשובות לבדיקות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2014 | 15:14 | מאת: הדס

שלום אני בת 40 נתלתי גלולות למשך כמה שנים באופן רציף כרגע הפסקתי את הגלולות ואני מקבלת מחזור. בקשו ממני לבצע פרופיל הורמונלי כשאני לא בוסת האם זה נכון לבצע זאת כך? וכנ"ל לגבי AMH מבצעים לא בזמן וסת? בכל אופן בצעתי ואלו התשובות האחרונות 17b estradiol 86.6 progesterone 0.9 fsh 71.2 lh 26.5 על מה זה מעיד? תודה

רמות ה- FSH הגבוהות מורות על תגובה שחלתית נמוכה. AMH אפשר לבדוק בכל יום במחזור.

23/10/2014 | 08:46 | מאת: הדס

פרופסור זיידמן בדיקת ה FSH בוצעה לא בזמן וסת האם יש השפעה על התוצאה של הבדיקה ? האם זה נכון לבצע לא בזמן וסת? ואיך ניתן לטפל בנושא? תודה

23/10/2014 | 13:14 | מאת: הדס

פרופסור זיידמן בדיקת ה FSH בוצעה לא בזמן וסת האם יש השפעה על התוצאה של הבדיקה ? האם זה נכון לבצע לא בזמן וסת? ואיך ניתן לטפל בנושא? תודה

23/10/2014 | 18:46 | מאת: הדס

שלום אני מצטערת על ריבוי השאלות אבל אני צריכה לדעת אם בצעו לי את הבדיקת AMH לא במחזור האם זה בסדר ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית