החזרת מוקפאים של תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/10/2014 | 10:30 | מאת: שירן

שלום, אני בת 38.5. יש לי ילדה מתרומת ביצית. יש לי גם מוקפאים מאותה התרומה. כעת אני מעוניינת להחזיר את המוקפאים. בפרוטוקול שבו נכנסתי להיריון קיבלתי פרוגינובה מהיום השלישי למחזור. בפרוטוקול שנתנו לי כעת להחזרת המוקפאים אמרו לי פשוט לבצע בדיקת א.סאונד ביום התשיעי למחזור ללא נטילת פרוגינובה כלל. שאלתי: האם אין צורך שוב בנטילת פרוגינובה לתמיכה? למה לא לעשות את אותו הפרוטוקול שהצליח? תודה רבה.

החזרה של מוקפאים אפשר לעשות על בסיס הביוץ הטבעי או על ידי עיבוי הרירית עם פרוגינובה. לא אמור לשנות הרבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית