כאב בטן מיד לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2014 | 17:47 | מאת: מעיין

יש לי אנדומטריטזיס ועברתי טיפול IVF ראשון. ביום ראשון הוחזרו לי שני עוברים לאחר ששאבו שלוש ביציות. מיום ראשון בערב התחילו לי כאבי בטן. יש לי גם כאב כמו שאני רגילה מהאנדומטריוזיס באזור השחלות ובנוסף יש לי כאב בכל אזור הבטן התחתונה, כאב שהוא טיפה שורף. אני הולכת לעבודה ואני יחסית מתפקדת כרגיל אבל הייתי שמחה לדעת אם זה נורמלי.

מיחושים קלים שכיחים לאחר טיפול הפריה. כאבים עזים ומתגברים מחייבים בדיקת רופא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית