האם מונעים טיפולי פריון מנשים שהקפיאו לעצמן ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2014 | 23:17 | מאת: נתנאלה

שלום, בגילאי 40, בשיחה עם רופא מאחת הקופות הגדולות בישראל נאמר לי שבגלל שהקפאתי ביציות לא מופרות לא בטוח שיתירו לי לעשות טיפול הפרייה חוץ גופית אל אף שתוצאות הבדיקות שלי טובות ותקינות. מלבד שתי ההקפאות שעברתי על חשבוני לא עברתי מעולם טיפול על חשבון הקופה. האם ייתכן שלא יאפשרו לי??? לא חשבתי להתחיל ישר מהביציות המוקפאות.

את הביציות המוקפאות באמת עדיף לשמור לגיל מתקדם יותר. מאחר שהקפאת הביציות נעשית באופן פרטי, הרי שהיא לא קשורה לטיפולי פריון בשלב זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית