לא נראה זקיק יום ה-12

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2014 | 11:26 | מאת: יוני

אני בת 42. ושלושה חודשים. נכנסתי להריון מייד, בניסיון הראשון. עברתי הפלה טבעית בשילוב כדורי צצטיק בשבוע 12 (9 גודל עובר). כיום: ביום ה-12 עשיתי בדיקת זקיקים ונראו רק זקיקים קטנים בשתי השחלות. יש שחלה ימינית פוליציסטית מבנה עכור במימדים 56 על 47 זה התגלה לראשונה אחרי ההפלה. בבדיקת זקיקים שנעשה בחודש יולי ביום ה-13 נראה זקיק בגודל 16. לא נשלחתי לבדיקות דם הורמונליות. ולא לקחתי מעולם כדורים. השאלה מה צריך לעשות עכשיו? והאם צריך לרוץ לטיפולי פוריות?! ומה זה אומר שלא נראה זקיק?! אשמח לתשובה מהירה

את חייבת להיות במעקב על מנת לברר את המהות של המבנה העכור והאם הוא נספג מעצמו. לאור גילך יעוץ של רופא פריון עשוי בהחלט לזרז את העניינים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית