בדיקת שד לקראת ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/10/2014 | 14:08 | מאת: סיון

שלום, עשיתי בדיקת שד לקראת התחלת טיפול ivf , התגלה גוש - הופנתי לניקור וזה יצא שזה ציסטה. בעקבות כך הכירורג שד שלי לא מוכן לתת לי שום אישור ל ivf . ( גם לא בעתיד .. בגלל שהיה לי עכשיו ציסטה ) מה אני יכולה לעשות ? ( אנחנו כבר 3 שנים - מוגדרים אי פיריון לא מוסבר) הלך לי הסיכוי להיות אמא דרך ivf .

תפני דחוף לרופא אחר. יש לי מטופלות לא מעטות שחלו כבר בסרטן שד ועדיין מתירים להן לאחר שהחלימו לעשות טיפולי IVF.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית