צריכה קצת עזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/10/2014 | 16:16 | מאת: איר

שלום רב.. ב28.9 הייתה לי שאיבה.. ב1.10 החזירו לי 2 עוברים איכות טובה ב15.10 התבשרתי בבטא 170 לאחר מכן ב17.10 בטא 405 וב24.10 יש לי אולטראסאונד. אני מאוד שמחה אבל עדיין בחששות שהכל יתקדם יפה אני בת 25 . רציתי לדעת איזה שבוע זה נחשב ... ומה אראה באולטראסאונד כמה עוברים נקלטו? או שק הריון ? אני מבןלבלת זה הריון ראשון אשמח לעזרה תודה רבה מראש.

האולטראסאונד נקבע לך קצת מוקדם. סביר שבשלב זה יראו רק שקי היריון. כך תדעי את מספר העוברים שנקלטו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית