מהם סיכויי ההצלחה ברפואה פרטית?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2014 | 19:07 | מאת: עמר

שלום רב, אני ואשתי מטופלים ביחידת פריון בבי"ח שיבא מזה שנה. התהליך כרגע הוא הזרעה מזרע תורם. עברנו IVF אחד ו4 מחזורי הזרעות. אני מעוניין לדעת האם סיכויי ההצלחה של התהליך יותר גבוהים ברפואה הפרטית ובמה שונה הרפואה הפרטית מהרפואה הציבורית בנושא (מלבד יחס אישי)

אני לא מכיר נתונים מהימנים שמורים שברפואה פרטית בישראל שיעורי ההצלחה שונים, אבל אני מניח שלעובדה שיש רופא אחד בלבד שמרכז את כל שלבי הטיפול יש יתרונות וחסרונות, שיכולים להשפיע על סיכויי ההצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית