ייעוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/10/2014 | 21:37 | מאת: עזרה

שלום חברות, אני מטופלת במכבי אצל דר מנשה יחזקאל אני אחרי סבב ראשון של זריקות מנופור וזריקת אוביטרל שלצערי לא צלח.. מעוניינת בחוות דעת שנייה אך לא יודעת למי ולאן ללכת... אשמח להמלצות )אני אמא ל-2 הריונות ספונטניים ולאחר הריון חוץ רחמי שדפק לי את כל המערכת, אני אחרי כח בדיקות הפרופיל ההורמונלי וכל הבדיקות הפולשניןת- לא נמצא שום דבר מחשיד... ולכן עליי לעבור את כל נוהל קופת החולים... 3 טיפולי איקקלומין ולאחר מען 3 טיפולי הזרעות יחד עם זריקות הורמונליות...) אין לי סבלנות ויודעת שרק ivf זו הישועה שלי... יש רופא שמדלג על שלבים אלה... ?? סליחה על הבורות אבל אין לי הרבה וותק וידע בנושא... אשמח לקבל המלצות וחוויות מבנות שעברו הריון חוץ רחמי ודרכי הידועה. תודה רבה לעונות

אף רופא לא מדלג על שלבים (אני מקווה), אבל מעבר לטיפולים יש שיקולים שונים כמו הגיל שלך, ההיסטוריה המיילדותית, מצב החצוצרות וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית