מוצרי סויה וסוכרזית אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/10/2014 | 15:41 | מאת: baby

היום עברתי החזרה של 3 מוקפאים -שאיבה שניה. (1 100% ושניים 95% הפשרה) עברתי פיפל והיסטרו לפני הסבב והתחלתי היום להזריק קלקסן אמפירי 40 מ"ג, לא ידועה על בעיית קרישיות.. בהזרעה הראשוני, היה הריון כימי. אני צורכת הרבה מוצרי סויה וסוכרזית, הם הם יכולים להפריעה להשתרשות? כמו כן מעשנת סיגריה ביומיים.. האם יש צורך להפסיק עם הסויה/סוכרזית?

עישון בהחלט פוגע בסיכויי ההשרשה. מוצרי סויה וסוכרזית בכמות סבירה לא אמורים להפריע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית