cmv לפני כניסה להריון (במהלך טיפולי IVF)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/10/2014 | 11:08 | מאת: somsom

שלום, עשיתי 4 הפריות, האחרון היה ב 4/2014 הרגשתי חולשה לאחר ההפרייה האחרונה, עשיתי בדיקות דם וגיליתי שיש לי CMV חיובי, הרופא המטפל מסר לי להמשיך והפריות, למרות ה CMV , אני פחדתי ועד היום אני בהפסקה (כמעט חצי שנה), עשיתי לפני שבוע בדיקות דם ולהלן התוצאות, ההייתי שמחה לדעת מה זה אומר? ומה צריך להיות הערך כדי לחזור שוב לטיפולים? CMV IgG 138.5 CMV IgM (Screen) חיובי חלש CMV IgM additional assay - חיובי CMV IgG Avidity התוצאה היא: high avidity= 65% גדול או שווה probably past infection .אינדיקציה להדבקה מעל 3 חודשים :אינטרפרטצית התוצאות low avidity = 40% קטן או שווה recent primary infection high avidity= 65% גדול או שווה .אינדיקציה להדבקה מעל 3 חודשים תודה

15/10/2014 | 11:33 | מאת: חסויה

לא תהיה כאן תשובה עד ל 25.10, את יכולה לפנות לפורום "מחלות זיהומיות" שמתחמא ב cmv ויש תשובות באותו היום. בשורות טובות !!

15/10/2014 | 14:02 | מאת: לא מבינה

15/10/2014 | 14:02 | מאת: חסויה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית