בטא יורדת ועולה לסירוגין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2014 | 13:15 | מאת: לימור

היי אני לאחר הזרעה, עם איקקלומין ואויבטרל. 14 יום אחרי הזרעה בטא 62, יומיים אח"כ התכווצויות ודימום קל. אולטרסאונד תקין לא נמצא שק הריון.למחרת ובטא ירד ל 25 ב 7.10 היום 12.10 בטא עלה ל 85. אני לוקחת קרינון גל מאז ההזרעה. האם יש סיכוי שההריון תקין? האם להמשיך לקחת קרינון? האם יש לבצע הפסקת הריון יזומה? בטא

נראה שזה היריון לא תקין, שבד"כ ייספג מעצמו, אך מחייב מעקב גם בשאלה של אפשרות נדירה להיריון מחוץ לרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית