שוקלת מעבר לivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2014 | 15:53 | מאת: מיכל

היי. יש לי שחלות פוליצסטיות ומזה כשנה אני מנסה להיכנס להריון. במרץ נכנסתי להריון לאחר שהזרקתי פיורגון (זה היה הנסיון הראשון). עברתי הפלה ומאז היו 3 נסיונות שכשלו פלוס אחד שהגבתי ביתר וויתרו עליו. אני מאוד רוצה ילדים וכבר מרגישה שקשה לי לחכות כל חודש ומתלבטת האם כדאי לי לפנות כבר בטיפול הבא לivf? הזרע של בעלי די טוב ולכן ויתרו על הזרעות אלא רק ניסינו קיום יחסים פלוס זריקות

אני תמיד הייתי ממליץ לשלב הזרעות עם הזריקות (בהנחה שאתם רוצים לקצר את התהליך) וברור שטיפולי הפריה יעילים יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית