אני פוליציסטית. אין לי ביוץ טבעי.. מהיום ה2 של

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2014 | 17:27 | מאת: baby

המחזור לוקחת 4 אסטרופם דרך הפה +1 ואגינאלי. הE2 שלי 10,715 P 2.5 (סבב מוקפאים) לרוב הרירית שלי סביב ה 6.5 -7. אני ביום ה10 למחזור היום. האם גם פרוגסטרון (נרות אוגסטרון) עוזרים לעיבוי הרירית? בכל פעם שאני שואלת את הרופא שלי על הרירית, טוען שהיא מצויינת.. אך הבנתי שרירית צריכה להיות מעל 7, האם רירית 6.5 זה לא מספיק טוב?(בהמון מקורות האינטרנט קראתי שרירית טובה היא מעל 6) מה נכון??? והשאלה השניה, היא האם סיכויי קליטה של עוברים מוקפאים פחות טוב מטריים? אמורים להחזיר לי ביום ה' 3 בלסטוציסטים מופשרים. תודה

רירית סביב 7 מ"מ היא בהחלט תקינה. אם הם שורדים באופן מושלם את תהליך ההפרשה, אז הסיכויים די דומים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית