חידוד של תשובתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/09/2014 | 06:01 | מאת: מאיה

שלום וחג שמח:) בתאריך 15.9 החזרה של שניים טובים;) במקרה עשיתי בדיקת בטא ב23.9 ויצא 10ul כמובן שאעשה בדיקה ב28.9 ענית לי שהתוצאה יכולה להיות גם אוביטרל. השאלה השנייה בהמשך לדברים; האם מדובר באוביטרול של יומיים לפני השאיבה? הוא זה שיכול להראות בבדיקת הבטא? הצוות המטפל,לרוב מבקש מן המטופלות להזריק אוביטרול לאחר החזרה. במקרה שלי הם אמרו שאפשר להשאיר במקרר. אם כך על איזו זריקת אוביטרול מדובר? או שגם הראשונה לפני שאיבה באה לידי ביטוי בבדיקה הזו?! תודה וחתימה טובה:)

27/09/2014 | 07:57 | מאת: אני

לזריקת אוביטרל לוקח 10-14 יום לצאת מהמערכת. כך שאם הזרקת כשבועיים לפני הבטא בערך אז אי אפשר לדעת עדיין אם זה שאריות או לא, כי באמת מדובר בבטא נמוכה.. מאחלת לך שמחר תראי עליה יפה הבטא! שנה טובה

אני צודקת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית