איכות ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2014 | 16:56 | מאת: נוגה

שלום, בת 32, אנחנו אחרי סבב אחד של פרוטוקול קצר עם אלונבה ואורגלוטרן. נישאבו 25 ביציות, 14 הופרו, מתוכן שרדו 3 בלסטוציסטים. אף אחד מהם לא ניקלט. עכשיו מתלבטים לגבי המשך התהליך, האם להתחיל עם פרוטוקול ארוך או פרוטוקול קצר עם מונופור? המטרה להגיע לביציות בשלות יותר כיוון שרק כשש ביציות היו מעל 18 מ"מ ביום הזרקת הדקהפפטיל. מה דעתכם? תודה!

16/09/2014 | 18:07 | מאת: נוגה

חשוב לציין שאנחנו "לא מוסברים". לא מצאו בעיה שיכולה להוות את ההסבר לחוסר פוריות שלנו. מנסים כבר כשנה וחצי. וגם, מהו היתרון של הפרוטוקול הארוך? של הדיכוי? ראיתי לעיתים שנשים כותבות שהן מתחילות ביום 21 את הדיכוי ויש ביום 2 לווסת. מה עדיף במקרה שלנו? תודה שוב..

באתר www.baby4u.co.il תוכלי לקרוא כתבה על היתרונות והחסרונות של פרוטוקל ארוך. http://www.baby4u.co.il/article.aspx?id=1014

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית