האם יש תקווה ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2014 | 00:56 | מאת: שרה

שלום פרופ זיידמן אני בת 32 . נישואה ואין לי ילדים אין וסת מ 5 שנים FSH תמיד גבוה , לא פחות מ 70 ולפעמים מעל 100 LH תמיד גבוה , לא פחות מ 30 AMH פחות מ 0.16 האם יש תקווה שמעתי על תרופת הפלא EDHA האם זה יעזור למצב כזה

DHEA היא ממש לא תרופת פלא, ואולי מסייעת במקרים קלים יותר ממשלך לשיפור גיוס הזקיקים. לצערי ספק אם במקרה שלך נותרו זקיקים טובים בשחלות.

15/09/2014 | 23:33 | מאת: שרה

האם זה סוף החיים ?

אני מכיר אישית נשים רבות במצבך שנעזרו בתרומת ביציות והביאו לעולם ילדים רבים ומדהימים. יש להן משפחות נהדרות ומאושרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית