אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/09/2014 | 23:24 | מאת: שרון

שלום, ביומיים לפני שאיבה מה יותר טוב וחזק למנוע ביוץ לפני השאיבה 1. mg250 אוביטרל / דקפפטיל 0.1 כפול שניים ? 2. כשלוקחים אחד מהשניים, בו זמנית להוסיף צטרוטייד אחד או שניים ? תודה

לא הבנתי אל השאלה. אוביטרל גורם לביוץ לא מונע אותו?

03/09/2014 | 10:39 | מאת: ענת

נכון שגורם לביוץ לארח סיום פורטוקול יומיים לפני שאיבה לוקחים... שאלתי מה יותר גורם להבשלה ממה שכתבתי למנוע ביוץ לפני (שמגיעים לשאיבה) 1. mg250 אוביטרל / דקפפטיל 0.1 כפול שניים ? 2. כשלוקחים אחד מהשניים, בו זמנית להוסיף צטרוטייד אחד או שניים ? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית