שאלות לגבי פריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2014 | 15:03 | מאת: מירב

שלום 1. האם "שווה" להקפיא ביציות בגיל 41 ? האם ניתן אחרי 2-3 שנים להשתמש בהם באחוזי הצלחה טובים? או שעדיף לא להקפיא בגיל 41? 2. האם ניתן להרות בגיל 45 מתרומת ביצית? או שאחוזי ההצלחה נמוכים מאוד? 3. מה אחוזי ההצלחה בטיפולי פריון בגיל 42? 4. אם האישה סובלת ממחלת נפש אבל רוצה להביא ילד לעולם, והפסיכיאטר האישי שלה מתנגד לכך, האם יתנו לה לעשות הפריה חוץ גופית? או שזה תלוי במה שהפסיכיאטר אומר?

1. הסיכוי להיריון נמוך בגיל 41. 2. כ- 10% למחזור טיפול. 3. תלוי גם במה שהפסיכיאטר אומר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית