כאבים ממש ממש חזקים בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2014 | 08:50 | מאת: דואגת

היי. אני לוקחת פיוריגון ואחרי הפלה. אתמול שבוע אחרי ביוץ היו לי כאבים בבטן תחתונה ממש ממש חזקים הרבה יותר מאבי מחזור בכל אזור האגן. לא חוויתי צירים אבל נראה לי שזה יותר קרוב לזה מאשר לכאבי מחזור. שבוע שעבר התחיל לי דלקת בדרכי השתן ואני מטופלת עם אנטיביוטיקה. אני לוקחת אנדומטרין. קראתי שזה יכול להיות סימן להריון מחוץ לרחם. יש סיבה לדאגה? אני נמצאת בחול חוזרת שבוע הבא..

שבוע אחרי ביוץ זה מועד מוקדם מידי על מנת ל"סבול" מתסמינים שקשורים להיריון חוץ רחמי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית