אנדומטרין בשבוע 5+1

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2014 | 23:04 | מאת: אני

תודה רבה מראש. אני בשבוע 5+1 להריוני השביעי. הריונות 4 ו 5 נפלו בשבועות מוקדמים, השערת פרופ' שהתייעצתי איתו- אי ספיקת גופיף צהוב. עקב כך בהריון ה-6 הוא הורה לי ליטול אנדומטרין מבדיקה חיובית, וב"ה הילדה כבר בת שנה ו9. כעת אני כאמור בשבוע 5+1 (ו. אחרונה 27.7) והתחלתי ליטול שוב אנדומטרין פעמיים ביום, בשבוע 4+3 בערב. בש' 4+5 בטא היה 665 ופרוגסטרון היה 25.80 ng/mL. היום הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי להפסיק את האנדומטרין כי עדיין לא ראתה כלום בU.S ואם ההריון חלילה לא ברחם זה מסוכן. ולחזור אליה עוד שבוע. 1. אני ממש פוחדת להפסיק, אשמח לשמוע את דעתך בעניין, והאם ערך הפרוגסטרון שרשמתי תקין? 2. אם מחר בבדיקה הבטא מוכפלת פעמיים (4 ימים מהבדיקה הראשונה) אפשר להניח שההריון ברחם ולהמשיך אנדומטרין? 3. האם כל הריון מעתה כדאי ליטול פרוגסטרון בהתחלה? א"כ עד איזה שבוע? 4. האם הנקה בהריון אינה מומלצת עקב עברי? תודה רבה!

1. ערך הפרוגסטרון שרשמת תקין. 2. לא בהכרח. 3. לא. 4. אין בהכרח קשר.

01/09/2014 | 21:04 | מאת: אני

אנדומטרין. עכשיו הפסקתי אז זה יותר נמוך? אני ממש פוחדת

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית