בהמשך לשאלה מיום שני

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2014 | 09:12 | מאת: אור

המשכצי לעקוב אחר הביוץ עד יום 19, ואכן לא היה כלום.. יש מה שנראה כזקיק של 17, אבל ההורמונים אומרים אחרת, פרוגסטרון 1.3, אסטרדיול 268, וLH 20. השאלה שלי היא האם חייבים להביא למחזור עם פרימולוט/פרובירה, ואז להתחיל זריקות? או שבמצב הזה אפשר להתחיל זריקות גם ככה? מה צריכה להיות רמת ההורמונים כשמתחילים זריקות? אני שואלת כי הפרוגסטרון גרם לתופעות לוואי שאני מעדיפה להימנע מהם.. למרות שהן חלפו עם תום השימוש (נשירת שיער, אקנה, מצבי רוח קשים), ואם יש דרך אשמח לדעת כדי לעלות זאת לדיון עם הרופאים ביחידה. תודה על המענה!

לא חייבים להביא למחזור, אבל חייבים לוודא שהרירית דקה על מנת שתצמח בסינכרוניזציה עם הזקיקים.

31/08/2014 | 14:00 | מאת: אור

רירית של 7.7 היא דקה מספיק?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית