עצתך החשובה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2014 | 12:20 | מאת: נוי

תודה על תשובתך. אני רווקה בת 38 עם רזרבה שחלתית. היום יום 10 להורמונים ימין:זקיק 14, זקיקים קטנים שמאל: זקיק 13, זקיק 12, זקיקים קטנים אני לא יודעת אם להמשיך את הפורוטוקול או שלא (קודם היו שני פורטוקולים שלא הגעתי לשאיבה היו גם שניים/ שלושה זקיקים) שזה המקסימום שהשחלות מייצרות 1. מותר / כדאי להמשיך פורטוקול עד סוף שבוע שזה אומר סה"כ 19 יום לשאיבה או לעצור ולסנות חודש לאחר ווסת ? 2. המצב מעיד על זה שהשחלות יפסיקו לתפקד ? אשמח אם תעזור בדעתך

1. מותר. 2. לא.

31/08/2014 | 13:18 | מאת: נוי

תודה על תשובתך מה גודל זקיק מינימום שיש סיכוי לבצית ושתהיה בשלה ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית