עצתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2014 | 16:27 | מאת: שולמית

שלום, פורטוקול קצר- כרגע יום 7 ימין- זקיק 11 וקטנים שמאל- זקיק 10 וקטנים ניראה שאין תגובה, בקושי מתפתחים יש מצב בגלל שאני לוקחת הורמונית ורבע שעה אחרי צטרוטייד ? 1. כמה זמן מקסימום לוקחים צטרוטייד מלקיחת ההורמון(כמה שעות אני יכולה אחרי לקיחת ההורמון ע"פ הזקיקים שיש) ? ? 2. בכללי מאיזה גודל זקיקים מתחילים צטרוטייד ? תודה

לא. 1. לא קריטי. 2. תלוי בתוכנית, בד"כ 12-13 מ"מ, אבל יש תכניות טיפול שזה בכלל ניתן ללא קשר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית