איזה חודש אני?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2014 | 16:19 | מאת: איזה חודש אני?

שלום, היום בדיוק מסיימת 14 ומתחילה מחר 14+1 וכו'... באינטרנט כל אחד סופר איך שבא לו... שאלתי היא איזה חודש אני???? נכנסתי כבר לרביעי או רק שבוע הבא?? אשמח לקבל את השבועות לפי חודשים על פי איך שזה באמת

28/08/2014 | 16:30 | מאת: אחת שיודעת

אם מחר את 14 1 אז היום התחלת את שבוע 14 ולא סיימת ( ככה סופרים הרופאים ), והספירה של החודשים היא באמת כל אחד סופר אחרת ובגלל זה בהריון מדברים בשבועות ולא בחודשים. יש 40 שבועות בהריון ( שהם לא בדיוק 9 חודשים אלא יותר כמו 10 ) וסופרים לפי שבועות.

28/08/2014 | 17:46 | מאת: אני

כי אני היום סיימתי 14 שבועות ועכשיו מתחילה למלא 15...

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית