כאבים - בבקשה מענה לשאלה המציקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2014 | 02:21 | מאת: אלה

שלום דר השאלה ארוכה אבל מענה לכל הסעיפים הממוספרים יהיה לי לעזר רב!!! יש לי כאבים חזקים באזור המפשעה מצד שמאל. ממש באזור החיבוק למפרק ובאזור הרחם. כאבים כרונים שמורגשים כל הזמן ובוודאי שבמגע. כשהחתול קופץ לי על המקום אני מתפתלת מכאבים. באמת תחושה של פצע פתוח. בבדיקה ידנית ובדיקה של מיתמר הכאב ממוקד בשחלה שמאלית, ויש גם כאב ברצפת האגן. י שלי מיומה שמוקמת גם בדופן אחורי שמאלי תחתון (סב סרוטית) רוב הרופאים אומרים שלרוב מיומה לא גורמת לכאב. ואם זה לא מספיק כל אגן שמאל, חוליות תחתונות בגב והקרנה לרגל - הכל כאוב. עכשיו אניע ומדת לפני הפרי החוץ גופית (עם הזרעה אחת קודם לכן). רופאי הנשים ש עברתי אמרו שאין סיבה שתהיה לי דלקת ברחם כי אני עם בן זוג אחד ואו משהו כזה. ואני מתעקשת כי אני מרגישה כאבים והכל. אם אל ברחם אז באגן? רופא כירורג המליץ לבצע גסטרוסקופיה לשלול כל מיני. אניא ל יכולה להתעסק עם בדיקות כירורגיות כשאני מנסה להרות ובגיל מתקדם. ד"ר קראתי שיש אפשרות לדלקת בחצוצרות, דלקת בשחלות, ביצעתי המון א. סאונדים בגלל מעקב פריון ואין ציסטה או משהו כזה באזור. 1. מה זה יכול להיות 2. האם רואים דלקת בחצוצרה או בשחלה בא.סאונד? 3. האם זה יכול להיות הידבקויקות או אנדומטריוזיס? 4. איזה אנטיביוטיקה רב מערכתית אפשר לבקש על מנת לסגור את הפינה של הדלקת? 5. האם ייתכן כלמידיה או משהו אחר? (לא שידוע לי שנדבקתי) 6. שאלת המאה - ייתכן וזה בכל הקרנה של בלט בעמוד שידרה תחתון? 7. אורטופד נתן לי נרות אביטרן 3 פעמים ביום במחשבה שזה קשור לדלקת במפרק של האגן או משהו כזה. מאז שאני נוטלת את זה התחילו לי הפרשות מרובות מהנרתיק. ייתכן שזה מרמז על כך שאכן יש דלקת והיא מתנקזת או סתם תופעת לוואי? אין לי זמן לבירורים מורכבים וממושכים. מה היית מציע לבדוק? ואיך? בהנחה שאני אל רוצה התערבות פולשנית. היום אפילו בבדיקה פשוטה של א. סאונד אני רמגישה שהרחם בצד שמאל בנקודות מסויימות כואב. במהלך היום אני צולעת מאוד מהכאבים באגן השמאלי והמפשעה. תודות!

1. יש אבחנה מבדלת רחבה. אני לא יודע לענות מבלי לבדוק אותך. 2. לא. 3. יכול להיות. 4. תלוי בבעיה. 5. יתכן. זו בעיה שכיחה. 6. ייתכן. 7. לא סביר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית