מעקב פורטוקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/08/2014 | 12:49 | מאת: הילה

שלום, בת 38 יש רזרבה שחלתית, מטרה צ'נס להקפאת ביציות אני כרגע בפרוטוקול קצר (גונל F 450 + שלושה אמפולות מנוגון) היום יום 8 לווסת ויום 6 לטיפול דם 24.8: E2- 142 פרוגסטרון- 2> US- 24.8: רירית 4.7 ימין: זקיקים קטנים שמאל: זקיקים קטנים, זקיק 9 מ"מ דם 27.8: E2- 419 פרוגסטרון - 2> US- 27.8: רירית 4.7 ימין: זקיקים קטנים (טכנאית אמרה שיש 4 זקיקים 7 מ"מ- כתבה קטנים(מתחת ל-9 מ"מ =קטנים) שמאל: זקיק 9 מ"מ זקיקים קטנים (טכנאית אמרה שיש 3 זקיקים 7 מ"מ- כתבה קטנים(מתחת ל-9 זקיק 9 מ"מ) 1. פרוגסטרון קטן מ 2 בשני הבדיקות, הגיוני ? 2. בדיקות הדם נחשבות תקינות ליום הנוכחי ? 3. נראה שזקיק 9 מ"מ לא גדל מלפני שלושה ימים, יכול עוד לגדול / לא ? להמשיך פורטוקול / פורטוקול מתקדם טוב או שלא? / לשנות מרשם הורמונים / מההלאה ? אשמח לדעתך

1. כן. 2. האסטרדיול קצת נמוך. 3. כן. הרופא המטפל ינחה אותך לגבי המשך הפרוטוקול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית