שוב אני, הצקה אחרונה לחודש זה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/08/2014 | 12:36 | מאת: אסנת

היי. אז בהמשך לזה: *** יום שלישי: זקיק 19. עוד כמה 11,13 LH 5.9 אסטרדיול 1054 פרוגסטרון 5.9 יום ראשון: הזקיק היה 16 אסטרדיול 1500 פרוגסטרון 3 יום שני: לקחתי צטרוטייד וגונאל 225 אני עם DHEA. ויש גם ציסטה עקשנית שמפרישה כל מיני דברים, לא יודעת כבר מה כן ומה לא. *** אז בסוף לא תהיה שאיבה. וחשבתי לעשות הזרעה במקום. שלוש שאלות: 1. האם מחר (חמישי) זה זמן טוב לאור הנתונים או שמאוחר מדי? 2. האם ההורמונים שלקחתי יום אחד יכולים לפגוע באיכות הביוץ/ביצית/השתרשות? 3. כמטופלת צוות, איך אני יכולה להשיג הפניה להזרעה? תודה

1. קצת מאוחר, אבל אפשרי. 2. לא. 3. תדברי עם האחיות שיבקשו מהרופאים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית