איכות עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2014 | 20:56 | מאת: ירדנה

שלום, שאבו לי 3 ביציות בשלות והפרו אותם עם זרעונים בודדים מTESE, אשמח לדעת מהי איכות העוברים עפ"י הנתונים (כיון שבמעבדה לא מפרגנים כלל תשובות למרות שמדובר בגופי ובילדיי): יום 2 לשאיבה: ביצית א', ב, ג': 4 תאים, א וב': 15% שברים, ג': 10% יום 3: א': 8 תאים, 10% שברים , ב': 5 תאים,30% שברים ג': 6 תאים, 15% שברים. מי מהם כשיר להחזרה? ( הרופא רוצה להחזיר יותר מ-1 עקב האזוספרמייה הקשה) מהי איכותם? תודה רבה על הפורום הנפלא!

כולם כשירים להחזרה, אבל רק עובר של 8 תאים, 10% שברים נחשב איכותי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית