שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2014 | 14:02 | מאת: או

  מנסה להבין כשבוע אחרי ההזרעה\הביוץ מתחילות לי הפרשות חומות\אדומות  עש לתחילת הוסת הבאה  עשיתי בדיקת פרוגסטרון היא הייתה תקינה 42 ביום ה9 אחרי ההזרעה  לפני כ 4 חודשים עשיתי לפרוסקופיה ניתוחית להסקת ציסטה מהחצוצרה  יש לציין שזאת תופעה שהייתה גם לפני הניתוח וממשיכה גם כעת אחרי הניתוח  מה עוד יכולה להיות הסיבה לדימום הזה ?  למה לאף רופא אין תשובה  האם זה הגיוני ?  תודה מראש

אולי את צריכה לעשות היסטרוסקופיה להערכת מצב חלל הרחם.

26/08/2014 | 19:34 | מאת: או

 הרי אם יש איזה ממצא ברחם שגורם לדימום  למה זה קורה רק כ 5-7 ימים אחרי הביוץ  לפני כן הכל תקין אין שום הפרשות  הרי אם היה ממצא הדימום היה צריך להיות כל הזמן  האם אני טועה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית