שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2014 | 15:05 | מאת: אסנת

חודש בלגן. היום: זקיק 19. עוד כמה 11,13 LH 5.9 אסטרדיול 1054 פרוגסטרון 5.9 לפני יומיים הזקיק היה 16 אסטרדיול 1500 פרוגסטרון 3 אתמול לקחתי צטרוטייד וגונאל 225 אני עם DHEA. ויש גם ציסטה עקשנית שמפרישה כל מיני דברים, לא יודעת כבר מה כן ומה לא. כן, אתמול אמרת לי להזריק אוביטרל והתעקשתי למשוך עוד יום. אבל האם באמת מאוחר מדי לאור התוצאות של היום?

הפרוגסטרון שעלה לא מבשר טובות אבל אפשר עוד לנסות.

26/08/2014 | 17:04 | מאת: אסנת

אליצור אומר שלא כדאי. הוא דווקא מסתמך על האסטרדיול שירד (אמרתי לו שזה הצטרוטייד, זה לא שינה לו), והוא חושב מנהלתית על האישורים הבאים שלי אם לא יצליח. אז מה הסיכויים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית