ימים פורטוקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2014 | 23:33 | מאת: שלי

שלום, כמה ימים מקסימום מותר לפורטוקול קצר ימים ללקיחת הורמונים לא כולל יומיים לפני שאיבה צטרוטייד? תודה

אין מגבלה כזו.

26/08/2014 | 10:01 | מאת: שלי

תודה על תשובתך אומרים שפורטוקול קצר 14 יום לשאיבה כשאתה אומר "אין מדבלה כזו" לצורך דוגמא: זה אומר שאפשר לפורטוקול קצר גם 16 יום ? ואם הבנתי נכון זה לא סיכון לביוץ בימים הנוספים למרות שלוקחים צטרוטייד ? אודה על תשובתך

26/08/2014 | 10:01 | מאת: שלי

תודה על תשובתך אומרים שפורטוקול קצר 14 יום לשאיבה כשאתה אומר "אין מדבלה כזו" לצורך דוגמא: זה אומר שאפשר לפורטוקול קצר גם 16 יום ? ואם הבנתי נכון זה לא סיכון לביוץ בימים הנוספים למרות שלוקחים צטרוטייד ? אודה על תשובתך

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית