היריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/08/2014 | 12:58 | מאת: שירלי

שלום ב4/8 שאיבה ב9/8 החזרה של 2 בלסטוציסטים אתמול בדיקת דם בטא 318. האם זה יכול לרמז על תאומים?? אני בת 25 ללא בעיות רפואיות. מה הסיכוי שההריון לא יתפתח או שתיהיה הפלה ממש מודאגת יום ראשון בדיקה נוספת כמה צריכה לצאת??

22/08/2014 | 17:16 | מאת: rr

זה יכול לרמז על תאומים. הסיכוי שההריון לא יתפתח או שתהיה הפלה בגילך נמוך, כ- 10%. הבטא אמורה להיות כפולה כעבור יומיים.

זה יכול לרמז על תאומים. הסיכוי שההריון לא יתפתח או שתיהיה הפלה בגילך נמוך, כ- 10%. הבטא אמורה להיות כפולה כעבור יומיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית