חוסר פריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2014 | 12:59 | מאת: ענבל

שלום, אנחנו זוג שמנסים להיכנס להריון כבר קרוב לשנתיים. במשך שנתיים אלו היה הריון - שק ללא עובר והריון כימי. עשינו את כל הבדיקות כולל צילום רחם, בדיקת זרע,בדיקות קרישיות, פרופיל הורמונלי, מעקב ביוץ... הכל לכאורה תקין. אני לוקחת פרגינובה 3 ימים בתחילת מחזור כדי בטוח לא להפסיד ביוץ (מקווה) ותמיכה אחרי ביוץ מאז הכימי שהיה לפני חודשים (באותו חודש שעשיתי צילום - כשנה אחרי השק הריק). גם שיש לי רק כ11 ימים בין ביוץ למחזור. (3 רופאים טענו לי שזה לא בעיה) אנחנו מאוד רוצים ילדים. מבחינת הרופא אין חוסר פוריות כי לא היה שנה ללא הריון. אנחנו גם לא רוצים טיפולים ללא צורך. מה העצה שאפשר לתת לנו, מכל תחום אורח חיים (כמובן אנחנו לא מעשנים,אלכהול...) בדיקות נוספות,וכו'. תודה רבה!!!

אני מציע שבאתר שלי www.baby4u.co.il תקראו את המאמר "אנו רוצים להרות". http://www.baby4u.co.il/article.aspx?id=736

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית