גלולות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/08/2014 | 18:43 | מאת: אישה

שלום אני מחכה תרומת זרע ובינתיים הרזרבה השחלתית שלי לא טובה FSH 20 וגם שאר הבדיקות לא טובות. אפשר לקחת גלגלות ברצף בהוראת רופא כמובן - ולמנוע וסת וביוץ כמה חודשים על מנת לשמר את הרזרבה? שנית - צילום רחם אסור לבצע כשיש דלקת בחצוצרות. איך אני יודעת שאין לי? כואב לי בבדיקה חודרנית והיתה לי דלקת באגן שחוזרת מדי פעם גם כרגע. איך אפשר לדעת אם צילום הרחם אפשרי או לא? בתודה.

נטילת גלולות לא משמרת את הרזרבה השחלתית. ק מונעת ביוץ. אם יש לך היסטוריה בעבר של דלקות באגן וכו', כדאי לקחת אנטיביוטיקה בעת ביצוע צילום הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית