תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/07/2014 | 10:55 | מאת: לירן

בעלי קיבל תוצאות של בדיקת זרע בהם ישנם כמה ערכים לא תקינים. הערך של התנועתיות יצא 2, ובמורפולגיה יצא לו 2%, כאשר קראתי שצריך מעל 14%.בנוסף בערך motility 2 לא יצא כלום כאשר כתוב שהנורמל זה 40-90%. חוץ מזה הספירה יצאה תקינה, 78 מיליארד למ"ל, הנפח ושאר הערכים תקינים.בבקשה רק רציתי לדעת את נזדקק לטיפול פוריות או שיש סיכוי להרות באופן טבעי.יש לציין שכבר כמעט שנה מנסים.אודה לך מאוד לתשובה, מאחר ואני בלחץ רב מהתוצאות.תודה רבה רבה!! לירן

לא כל כך הבנתי מה הערכים, אך נראה שהספירה התקינה מלמדת על בדיקה די תקינה. אני מציע שתראי לרופא המטפל את הבדיקה המלאה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית