כאבים מוזרים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/07/2014 | 08:56 | מאת: טליה

שלום אני 9 ימים אחרי החזרה על בסיס טבעי הוחזרו לי 3 עוברים 2 באיכות טובה מאוד ואחד באיכות טובה 8 תאים 7 תאים ו5 תאים אני לוקחת נרות של תמיכה פעמיים ביום כבר מהיום השלישי להחזרה אני מרגישה תופעות שלעולם לא היו לי לחץ עמום בבטן דקירות ועקצוצים ברחם מרגישה כאילו שורף לי ברחם וכאבי מחזור שהולכים ובאים האם יכול להיות שזה תופעות של הנרות???

כנראה שלא, כי את הנרות נותנים דווקא כדי להרפות את שריר הרחם ולהקל על לחצים מהסוג שאת מתארת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית