פריון האישה שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/07/2014 | 00:36 | מאת: שרון

שלום שמי שרון אני בת 23 ומשום מה נושא הפוריות מדאיג אותי .. אני לא מנסה להכנס להריון אבל אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין כמעט כל יום בלי אמצעי מניעה כלל (הוא גומר בחוץ) ואני עד היום לא נקלטתי להריון . יכול להיות שאני פרנואידית אבל אני מפחדת שיש בעיה כי הבנתי שגם שגומרים בחוץ עדיין יש באמצע פליטות. אשמח לתשובה

הסיכוי להרות בשיטה שאת לא מנסה תלוי ביכולת של הגבר לשלוט בפליטת הזרע. יש גברים שעושים זאת מצוין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית