תוצאות בדיקות הורמונליות לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/07/2014 | 15:17 | מאת: א

שלום רב, לפני מספר חודשים הייתי בהריון שלא התפתח כשורה ונאצלתי לעבור הפלה. מאז (כבר ארבעה חודשים) יש לי דימום בשבוע שלפני המחזור ובזמן הביוץ. הופנתי לבדיקות הורמונליות ואחת התוצאות יצאה חריגה: 17-OH-PROGESTERONE 6.1 nmol/L (הנורמה היא 0.5-5.5) שאר הבדיקות הראו ערכים בטווח הנורמה TSH 2.07 mIU/L LH 3.4 IU/L FSH 4.5 IU/L PROLACTIN 156 mIU/L ESTRADIOL (E-2) 352 pmol/L TESTOSTERONE- TOTAL 1.6 nmol/L DHEA SULPHATE 4.7 mcmol/L אשמח לדעת מה משמעות התוצאה הזו ומה עלי לעשות. האם יתכן שזו הסיבה לכך שההריון לא הצליח? תודה רבה

לא סביר שזו הסיבה לכך שההיריון לא הצליח

27/07/2014 | 17:53 | מאת: א

תודה רבה על התגובה. מזה חצי שנה אני מנסה להכנס להריון (לאחר הפלה) ולא מצליחה. יש לי דימומים ספורדיים קלים במהלך כל החודש מזה שישה חודשים, בנוסף - החודש אף לא היה לי ביוץ (בדיקה בייתית). האם התוצאה החריגה הנל יכולה להסביר את אי-הסדרים הללו? מה ניתן לעשות? תודה רבה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית