וסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/07/2014 | 08:33 | מאת: ליאת

שלום, בחודש מאי היה לי הריון כימי שהתאפס לבד... ב4/7/14 ביום השני של הוסת התחלתי דקפפטיל 3.75 22/7/14 שאיבת ציסטות-יום לפני התחיל מחזור מאוד מסיב, 23/7/14 התחלתי גונאל. יש לי דימום מאוד מאוד מסיבי עד עכשיו...(מה שאין לי בדרך כלל בוסת) בדר"כ יש לי דימום של יומיים ואחר כך הפרשות כמה ימים. מה יכולה להיות הסיבה האם זה תקין?

כנראה שאת כבר בדיכוי הורמונאלי בהשפעה הדקאפפטיל.

28/07/2014 | 17:38 | מאת: ליאת

אז מה זה אומר?? אני מקבלת גונאל 300 מיום רביעי אתמול היו 6 זקיקים בגודל 11 ממ כולם עבשחלה השנייה זקיקים קטנים. הרירית הייתה דקה... כרגע הפסיק הדימום ויש לי הפרשות האם התגובה היא בסדר???

אם הדימום נפסק סימן שרמות האסטרדיול החלו לעלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית