הפרשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/07/2014 | 20:29 | מאת: שרה

שלום, אני מטופלת IVF מחזור טיפול רביעי. ב- 17.07.14 ביצעתי החזרת 2 עוברים ומאז אחרי ההחזרה אני לוקחת אוטרוגסטן 3 פעמים בצורה וגינלית, אסטרופן פעמיים ביום וזריקה בישבן של גסטון פעם אחת ביום. מאז ההחזרה יש לי הפרשות חומות קלות. והיום שזהו היום ה- 9 להחזרה היה כתם קטן של דימום אבל חלש מאוד בבדיקה וגינלית ראיתי גם קצת דימום קל. רציתי לשאול אם זה מראה על משהו לא תקין או שזה תחילת מחזור או שזה יכול להיות השתרשרות?

26/07/2014 | 23:06 | מאת: שרה

חשוב לי לציין שמאז הכתם האדמדם לא הופיעה כלום ובבדיקות וגניאליות הכמות אדום ממש יורדת

26/07/2014 | 23:42 | מאת: שרה

הפרשות דמיות לא נדירות לאחר החזרה ולא מעידות על הצלחה או כישלון של הטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית