קושי השגת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/07/2014 | 11:41 | מאת: שני

שלום ד"ר אני מנסה כבר 10 חודשים להיכנס להריון יש לציין שעליתי במשקל בשנה אחרונה(9 ק"ג)המחזור שלי מגיע כל 34-35 יום ביצעתי בדיקות פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור שיצאו תקינות, זהיתי מס' פעמים ביוץ באמצעות ערכת ביוץ ביתית ובדיקת זרע תקינה שלי בעלי. בעבר עברתי היסטרוסקופיה עקב דימומים לא סדירים, והבדיקה יצאה תקין ללא ממצאים חשודים. מה עלי לעשות מה לא תקין אצלי שעד עכשיו לא נכנסת להריון?? אולי ההשמנה מפריעה ?

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. האם עשית צילום רחם לוודא שהחצוצרות פתוחות?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית