קו- אנזים Q10

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/07/2014 | 14:59 | מאת: דגנית

שלום פרופ' האם מומלץ לקחת קו- אנזים Q10 ולאיזו מטרה זה מיועד?

אין לנטילת קו- אנזים Q10 כל יתרון מוכח עבור פריון האישה, אך יש מי שחושב על בסיס ניסויים בעכברים שזה אולי מסייע לתפקוד המיטוכונדריות בביציות. אבל בינתיים אין לזה כל הוכחה של ממש בנשים.

29/07/2014 | 00:12 | מאת: דורית

עם נגזרת עוצמתית של הקו- אנזים Q10 כמו יוביקווינול העלו באופן משמעותי את הסיכוי להריון אצל נשים הסובלות מרזרבה שחלתית נמוכה. אני לא יודעת אם זה מחקר שהוא מבוסס כמו שהד"ר אמר, אבל בהחלט יש השערות ונשים שניסו והעידו שזה עוזר

29/07/2014 | 19:34 | מאת: לורן

אני גם בשלב הבירורים שלי וקראתי על זה לא מעט מחקרים שבודקים את הנושא הזה ושקו אנזים יכול לעזור.

30/07/2014 | 16:14 | מאת: ניצה

"תוסף השנה". ולחשוב שלא הכרתי את התוסף הזה בכלל לפני שכתבת עליו...

30/07/2014 | 23:56 | מאת: תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית